За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Едно от най-популярните ни места за настаняване в Слънчев бряг. Центърът на Слънчев бряг се намира на 200 м от хотел Орел. Летище Бургас е най-близкото летище и е разположено на 30 км, а летище Варна - на 110 км.

Цитираните по-долу отстъпки в таблиците се прилагат при минимум 3 нощувки престой.

В стаите

Всяка стая разполага с климатик, модерно обзаведен санитарен възел със сешоар, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия и балкон повече от които с прекрасна гледка към морето.

Безплатен безжичен интернет е на разположение на гостите в целия хотел.

Хранене

Като част от ULTRA ALL INCLUSIVE концепцията на хотела гостите ще могат да се насладят на кулинарните изкушения на нашите майстори готвачи от местна и интернационална кухня от рано сутрин до късна вечер. Богата селекция от български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки също са на разположение на гостите в лоби и пул бара на хотела.

Забавление

За най-малките гости хотела е предвидил прекрасен детски кът с открита и закрита зона, много забавления с нашия анимационен екип и разбира се така обичаната от всички детска дискотека.

За незабравими летни преживявания на разположение на нашите гости са басейн с детска секция, чадъри и шезлонги. В специално обособена зона на плажа има също чадъри и шезлонги както и плажна шатра, предлагаща разхлаждащи напитки.

Спортна и резвлекателна анимация за възрастни включваща плажен волейбол, пилатес, аква гимнастика, аеробика, дартс, уроци по танци и вечерни представления на живо.

Хотела разполага с ограничен брой парко места. Услугата се предоставя при наличност и се доплаща допълнително.

Оценки и коментари